Vakantieregeling

 

Openingsuren van de school tijdens de vakantie
Van 1 tot 11 juli is het bureau in de hoofdschool (Kerkdreef 4 in Vichte)  meestal open van 9u30 tot 11u30, ook van 17 tot 31 augustus.
Toch kan het zijn dat we door vergaderingen of andere afspraken soms eens niet aanwezig zijn.
Voor een vraag, een mededeling, een inschrijving… kan u best vooraf  bellen (056 77 73 03) dan hoort u meteen of er iemand aanwezig is.
Of u maakt via mail een afspraak: info@vbsving.be. Dan maken we graag tijd voor u en dan kan dat ook ’s avonds.

In de afdelingen (Ingooigem en Engelhoek) is er onregelmatig iemand aanwezig.
Tijdens de vakantie komen de leerkrachten  hun kasten ordenen of na de kuis hun klassen klaarzetten, nu en dan eens hun planten water geven… Er is dus vaak iemand aanwezig, zij het onregelmatig en soms onverwacht.
Voor vragen, mededelingen of voor info rond een inschrijving, bent u welkom via de hoofdschool (info@vbsving.be) in Vichte of kan u de vestigingsverantwoordelijke van Ingooigem contacteren : davy.dewaele@vbsving.be

Opendeur Vichte en Ingooigem

Vichte

Op maandag 28 augustus zetten we de deuren van onze school open. Iedereen kan komen kennismaken met nieuwe klas en leerkracht tussen 17.30u en 19.30u.(VBS) / 18.30u. en 20.30u (GLS) We combineren dit met de info-avond voor de kinderen van het lager. Om 18.00 u. en 19.00 u. (VBS) en 19.00 u. en 20.00 u. (GLS) is er een info-moment in elke klas. de leerkracht legt de werking van de klas uit en beantwoordt met plezier al jullie vragen. (De infoavond in september valt hierdoor weg.)

Ingooigem

Op woensdag 28 augustus zetten we de deuren van onze scholen (GLS en VBS) open. Iedereen kan komen kennismaken met de nieuwe klas en leerkracht.  Om 18u en 19u is er een infomoment in elke klas. De leerkracht legt de werking van de klas uit en beantwoordt met plezier al jullie vragen (De infoavond in september valt hierdoor weg.)