Categorie archief: Geen categorie

Artikel: Schoolventilatie bij VBS Vichte: hoe garandeer je een gezond binnenklimaat tijdens Covid-19?

https://www.ventilairgroup.be/be-nl/page/nieuws-en-blogs/schoolventilatie-bij-vbs-vichte-hoe-garandeer-je-een-gezond-binnenklimaat-tijdens-covid-19?page=1&paramskey=news

Gezonde lucht zorgt voor een betere concentratie en voor minder virusdeeltjes in de lucht. We hebben de luchtkwaliteit in onze lokalen gedurende één week gemeten en gekeken welke effecten het openen van ramen en deuren hebben. Op die manier zorgen we voor een gezondere omgeving voor onze personeelsleden en kinderen! 

“Bruggen bouwen”

 

 

Ons jaarthema is “bruggen bouwen”. Na de herstructurering  willen we bruggen slaan tussen de beide vestigingen in Vichte: de Ranke en de Beukennoot. Alle leerkrachten en kinderen willen de handen in elkaar slaan!

Opendeur

Zoals elk schooljaar bieden we elke leerling en ouder de kans om kennis te maken met de klasleerkracht en het lokaal voor het komende schooljaar.

We heten de kinderen en ouders van de beukennoot welkom op woensdag 26 augustus.

De kinderen en ouders van de ranke zijn van harte welkom op zaterdag 29 augustus in de voormiddag. 

Iedereen krijgt binnenkort een mail met de kans een persoonlijke afspraak te maken zodat alles in deze coronatijden veilig verloopt!

Heel graag tot binnenkort!

Maatregelen ivm coronavirus.

Beste ouder(s) 
gisterenavond vernamen we via de media dat de lessen opgeschort worden in alle scholen. Dit werd bevestigd door een mail aan de school vanuit het ministerie van onderwijs. De concrete richtlijnen hiervoor kregen we nog niet en verwachten we vandaag in de loop van de dag. We doen ons uiterste best om jullie snel en correct op de hoogte te houden! 
Vandaag is de school open en passen we consequent de afspraken ivm hygiëne toe. 
Bedankt voor jullie geduld en begrip.

Inschrijven peuters

Vanaf 1 maart is het mogelijk om peuters in te schrijven in onze scholen. 

Interesse? Op zaterdag 9 mei is er tussen 9.30u en 11.30u een opendeur in onze afdeling in Vichte en Ingooigem. Ben je dan niet vrij? Neem gerust contact op via info@vbsving.be.

Voor inschrijvingen in de Engelhoek mag je onmiddellijk mailen.

Tot binnenkort!